qmart
Quartz Matrix
NetDeTek
Home|Despre noi|Noutati|Legislatie|Competente|Afilieri|Parteneri|Referinte|Studii caz|Contact
Despre noi

 

De 20 de ani Quartz Matrix dezvolta si furnizeaza o gama larga de servicii si solutii de inginerie ce inglobeaza tehnologie informatica, comunicatii, culegere de date si aplicatii software integrate, personalizate pe nevoile clientilor.

Implementam pentru clientii nostri infrastructuri IT&C si programe pentru dezvoltarea si controlul afacerii. Furnizam sisteme electronice de Securitate si Siguranta pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor. Intocmim audit energetic si livram echipamente si solutii pentru cresterea Eficientei Energetice a companiilor.
Quartz Matrix este o companie inovativa. Dezvoltam software si realizam aplicatii informatice plecand de la specificatiile clientilor. Furnizam servicii de proiectare pentru instalatii electrice, automatizarea cladirilor, sisteme si instalatii speciale de securitate. In centrul de cercetare Quartz Matrix dezvoltam proiecte noi pentru beneficiarii companiei, pornind de la cerintele identificate in piata.
 
Prin parteneriatele directe cu liderii mondiali de tehnologie aducem clientilor cele mai moderne solutii care asigura performanta si eficienta proiectelor implementate. Suntem certificati si actionam respectand sistemul integrat de management al calitatii, mediului, sigurantei si sanatatii in munca precum si sistemul de management al securitatii informatiilor. Investim permanent in oameni.
 
Instruirea si certificarea personalului este unul dintre factorii de succes ai companiei si creeaza premisele unei dezvoltari solide si de durata.
 
Experienta, inovarea, competenta si pasiunea cu care abordam fiecare proiect sunt atuurile noastre prin care va oferim cele mai potrivite solutii, iar succesul dumneavoastra reprezinta cartea noastra de vizita. Pornind de la tehnologia informatiei si comunicatiile de date, Quartz Matrix a adunat competente si a dezvoltat parteneriate strategice pentru a livra clientilor solutii integrate si personalizate, orientate pe calitate, eficienta si reducerea costurilor, dezvoltarea companiei fiind astazi concretizata in trei directii de competenta.


Divizia NORTICS (
www.nortics.ro) reprezinta nucleul solutiilor tehnologice prin care oferim clientilor un intreg spectru de activitati informatice, de la consultanta in proiectarea solutiei pana la implementarea si mentenanta acestora. Instalam si integram platforme hardware si software, furnizam servicii de virtualizare si servicii cloud din propriul DataCenter, personalizate pe nevoile clientilor. Parteneriatele cu liderii mondiali sunt o garantie a accesului la cele mai moderne si eficiente tehnologii: Hewlett-Packard, IBM, Microsoft, Cisco etc. Succesul clientilor nostri reprezinta dovada calitatii solutiilor livrate: Delphi Diesel, e-ON, Antibiotice, Rulmenti Barlad, Romaero, Ceramica, Betty Ice, Apavital etc.

Divizia NetDeTek (www.netedetek.ro) asiguram clientilor sisteme de securitate si siguranta, instalatii speciale de detectie a inceputului de incendiu, de stingere automata si desfumare pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor. Realizam lucrari complexe de comunicatii date-voce, sisteme audio si de prezentare video. Furnizam servicii de service si mentenanta pentru toate solutiile implementate. Proiectele Quartz Matrix integreaza tehnologii avansate hardware si software si sunt dezvoltate plecand de la nevoile concrete ale clientilor. Garantam legalitatea si lucrarile bine facute prin realizarea tuturor activitatilor, de la consultanta de specialitate si proiectarea solutiei pana la executia si intretinerea bunei functionari a sistemelor, cu personal de inalta calificare, autorizat de institutiile din domeniu si cu asigurarea unui management de proiect certificat. Asiguram clientilor solutii profesionale de mare fiabilitate, la un pret corect, prin parteneriatele pe care le avem cu liderii mondiali din domeniu: UTC-Fire&Security, Axis, Honeywell, EcoProtection, Polycom etc. Clientii au ales cu incredere solutiile si serviciile NetDeTek: BRD-GSG, Vodafone, Universitatea “Al. I. Cuza”, Mobexpert, Carrefour, Selgros, Baumax, Praktiker, Arabesque etc.

Divizia Senys (www.senys.ro) este lider national in sfera eficientei energetice si a automatizarilor dedicate industriei. Suntem autorizati pentru activitati de bilant, audit si management energetic. Implementam solutii de reducere a costurilor asociate energiei si de imbunatatire a performantelor energetice ale proceselor tehnologice. Instalam solutii integrate de telecitire si SCADA pentru energie electrica, gaz natural, aer comprimat si apa. Solutiile propuse raspund nevoilor de eficienta, versatilitate si scalabilitate solicitate de clientii nostri. Cream valoare in solutiile implementate prin parteneriatele cu furnizori de marca: Schneider, Eaton, Axiomtek etc. Clientii de referinta au ales expertiza Senys pentru a realiza performanta tehnica si economica in activitatea lor: Delphi Diesel Systems, Carpatcement, Romaero, Rulmenti Barlad, OMV Petrom, Rompetrol, Arctic, Continental Automotive, Timken, Arcelor Mittal etc.

Repere ale dezvoltarii:

Compania Quartz Matrix s-a dezvoltat natural odata cu cresterea exigentei clientilor sai. Mutarea accentului pe ingineria solutiilor livrate a fost determinata de nevoia clientilor de a implementa solutii personalizate care sa le maximizeze rezultatele.

1994 – se infiinteaza Quartz Matrix, companie cu capital integral romanesc

1995 – compania proiecteaza si executa prima retea de date

2000 – se pun bazele centrului de cercetare-dezvoltare al companiei

2002 – compania produce primul laborator fonetic, sub marca inregistrata Prolang

2004 – este produs primul contor de persoane sub marca DigiTrafic 2002 – se pun bazele diviziei de eficienta energetica Senys (Smart Energy Solutions)

2005 – este infiintata divizia de comunicatii si securitate NetDeTek (Networking & Detection Technology)

2008 - compania depaseste pragul de 100 angajati

2009 - Quartz Matrix semneaza primul contract de cercetare in parteneriat cu invatamantul superior

2010 – compania este cotata ca cea mai mare companie din domeniul ITC din Moldova

2011 - Hewlett-Packard premiaza compania Quartz Matrix pentru primul proiect cloud din Romania

2013 - Quartz Matrix livreaza clientilor servicii Cloud din propriu DataCenterQuartz Matrix - Divizia IT&C         Divizia IT&C
Quartz Matrix - Divizia de solutii industriale         Eficienta energetica pentru industrie
Quartz Matrix - Divizia de solutii securitate & comunicatii         Securitate & Comunicatii
Contacteaza consultantul tau
Sus